Premier Soktape Sokophouders 19 mm zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 8,50 8.50
incl. 21% BTW, excl. verzendkosten
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 0
Leverancier: Premier sock tape
Artikelcode: 05B5-94367

Beschrijving

Premier socktape sokophouders 19 mm

In de afgelopen 10 jaar is Premier Sock Tape gestegen naar de top in de Engelse en Europese voetbalmarkt, als de nummer 1 soktape. Professionele voetballers in Engeland, Nederland, België, Duitsland, Italië en vele andere landen over de hele wereld zijn zich bewust van de voordelen van een tape die met de speler samen werkt in plaats van tegen hen. Andere merken soktape gaan samentrekken en snijden de doorbloeding af van de spieren tijdens de warming-up van de spieren. Dit "tourniquet" effect kan interfereren met optimale prestaties voor de sporter.

Premier Sock Tape heeft de unieke eigenschap flexibel te blijven als de spieren zich opwarmen. Spelers hebben gemeld dat Premier Sock Tape erg licht aan voelt (alsof ze geen band dragen). Sommige spelers noemen zelfs de Premier Sock Tape hun "Lucky tape", het is dan ook een feit dat atleten beter presteren wanneer er geen interferentie met spieren en/of zenuwen in hun benen en voeten voelen.

Het unieke materiaal waarvan de Premier Sock Tape gemaakt is en het geheime afwerkingsproces (daarom kan een ander bedrijf dit product niet namaken) is de reden waarom tot heden Premier Sock Tape dé nummer 1 soktape is.

- Kleur: zwart
- Afmeting: 19 mm x 33 meter
- Elastisch gepatenteerd materiaal
- Geen lijmresten

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein