Herroepingsrecht

Herroeping 

 

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van uw retourrecht dan dient Voetbaldingen het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.

De kosten voor zending terug is voor u rekening.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een eenduidige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons opgestelde formulier voor herroeping (zie de link onderaan deze pagina), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept ontvangt u de betaling, binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van u beslissing om de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug via dezelfde betaalmethode waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht. Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor u behalve de verzend kosten.

Je kunt het herroepingsformulier opsturen naar:

Voetbaldingen
Gustaaf Gelderpad 27
3191 AC Hoogvliet
Onder vermelding van je klantnummer

Ook kun je het formulier ingevuld per mail sturen naar info@voetbaldingen.nl (ondertekenen is dan niet nodig). 

Herroepingsformulier.pdf

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein